Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Typ chladicí věže

Čas vydání: 2020-07-02 08:39:37  Hity: 13

Typ chladicí věže

s. 8226; Klimatizační chladící věž poskytuje klimatizaci a je struktura skelné vaty, která může zajistit chlazení pro větší budovy, jako jsou nemocnice, školy, a některé kanceláře.

15.jpg

miss 8226; Keramické chladící věže mají velmi atraktivní vzhled, ale jsou obvykle dražší než jiné chladící věže.

Desítka 8226; chladicí věž chladiče chladiče je doplňkovým prostředkem k odstranění odpadního tepla, který je vedlejším produktem mnoha procesů, které vyžadují použití systémů chlazení vzduchu a kapalin.

hřídel 8226; Chladicí věže s uzavřenou smyčkou jsou chladicí věže wher&101; vzduch není přímo v kontaktu s chladicí vodou nebo jinými kapalinami.

s8226; Konstrukce chladící věže určuje náklady, výkonnost a efektivitu.

s8226; Výrobci chladících věží jsou společnosti vyrábějící zařízení pro chladicí kapaliny.

výplní 8226; systémy chladicí věže (někdy nazývané tepelné jímky) studenou vodu a jiné kapaliny odstraněním tepla z kapaliny.

otvor 8226; chladicí věže protiproudu obsahují protivzdušné a vodní toky.Tok vzduchu se pohybuje nahoru a průtok vody se pohybuje dolů.

38.jpg

nosník 8226; chladicí věže s křížovým proudem obsahují vertikální proudy vzduchu a vody.Tok vzduchu je horizontální a voda teče vertikálně dolů.

6.jpg

Desinfekční chladící věže se používají v zařízeních na čištění pitné vody a odpadních vod, aby se zabránilo bakteriím, chemikáliím a jiným nečistotám ve vodě.

stěna 8226; odpařovací chladicí věž je tepelně absorpční zařízení, které využívá odpařování malého množství pracovní tekutiny (obvykle vody) k přenosu tepla do pohybujícího se průtoku vzduchu, aby se ochladil zbývající průtok vody v blízkosti teploty vlhkého vzduchu žárovky,což je odraz návrhu měření teploty Požadovaný obsah vodní páry v chladící věži.

stěna 8226; Chladicí věž skleněných vláken má vynikající odolnost vůči povětrnostním vlivům, takže může být použita v drsných podmínkách prostředí.Tyto chladící věže také poskytují dobrou odolnost proti korozi, která je stále výhodná v aplikacích, jako je čištění vody, wher&351; chladicí věž bude vystavena chemikáliím.

chladicí věže HVAC kombinují chladicí chladicí chladiče nebo kondenzátory s chladicími věžemi.

Víčko 8226; Hyperbolická chladicí věž odkazuje na specifický design a konstrukci chladicí věže, která využívá hyperbolické struktury plán, který přirozeně vytváří přirozený průvan a využívá odpařování k ochlazení vody a dalších tekutin.

Desítka 8226; Průmyslové chladící věže jsou systémy pro chlazení vody a jiných pracovních kapalin vypouštěním odpadního tepla z kapaliny do atmosféry.

hřídel 8226; Mechanické větrací chladící věže zahrnují: vynucené větrací věže, které obsahují boční ventilátory, které tlačí vzduch přes systém, a indukované větrací chladící věže, které obsahují větrací ventilátory, které procházejí vzduchem systémem.Mechanicky větrané chladící věže se běžně používají v menších systémech chladících věží.

hřídel 8226; Přirozeně větrané chladicí věže nepoužívají ventilátory, ale spoléhají na vztlak výfukového plynu a přírodního větru, aby proudily vzduch systémem.Přirozeně větrané chladící věže se používají pro aplikace zahrnující velké množství vody, jako jsou například elektrárny.

Víčka 8226; Chladicí věž s otevřeným okruhem je chladicí věž, ve které je voda distribuována uvnitř a v přímém kontaktu s příchozím vzduchem.

n. 8226; Chladicí věž je základní chladicí systém používaný k chlazení vody kontaktem s proudem vzduchu.Aplikace, které používají chladicí věže, zahrnují klimatizaci a vodu/odpadní vodu


Předchozí: Analýza tlumení hluku chladíc...

další: Denní provozní řízení chladi...